Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Δύο Εβρίτες στην Εθνική Παίδων για το Βαλκανικό πρωτάθλημα

Στις 22 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων εν όψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Ντόμπριτς της Βουλγαρίας από τις 6 έως τις 10 Ιουλίου.


Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι της Καρδίτσας. Μεταξύ των αθλητών που κάλεσαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Νίκος Ζαλμάς και Άρης Γιαμακίδης συμπεριλαμβάνονται ο Κωνσταντίνος Τσουτσιουλούδης του Α.Ο. Ορεστιάδας και ο Δημήτρης Μούχλιας του Έβρου Σουφλίου.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Εθνικής Παίδων απαρτίζεται από τους εξής αθλητές: Άγγελος Γεωργίου (Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός), Θεοφάνης Ρουσόπουλος (Ο.Π.Ε. Χαλκίδας), Χρήστος Σουγιουλτζόγλου (Α.Γ.Ο.Γ. Ευρυάλη), Φροίξος Κωστάκης (Καλαμάτα '80), Αλέξανδρος Ράπτης (Ολυμπιάδα Πατρών), Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης (Ε.Α. Πατρών), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μούχλιας (Έβρος Σουφλίου), Σπύρος Μπαρμπούνης (Ολυμπιακός), Αλέξανδρος Κόκκινος (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Ιωακείμ Θεοφανίδης (Αμυγδαλεώνας Καβάλας), Κωνσταντίνος Τσουτσιουλούδης (Α.Ο. Ορεστιάδας), Γιώργος Λέτσιος (Γ.Σ. Γρεβενών) και Αλέξανδρος Κεχαγιάς (Κύζικος Νέας Περάμου).

Στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων θα ενσωματωθεί μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική Ανδρών και ο Γιώργος Παπαλεξίου της Νίκης Αιγινίου, ενώ στη λίστα των κλήσεων συμπεριλαμβάνονται και οι Κώστας Καπετανίδης και Δημήτρης Τζιάβρας (Πήγασος Πολίχνης), Άγγελος Στεφανίδης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015), Αλέξανδρος Κωνσταντίνος και Πέτρος Ζαϊμης (Αίας Ευόσμου), οι οποίοι αγωνίζονται αυτές τις ημέρες στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Βελιγράδι με το Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Η Εθνική ομάδα θα παραμείνει στο Μουζάκι έως τις 27 Ιουνίου και θα αναχωρήσει για τα Γρεβενά, ενώ στις 4 Ιουλίου θα ξεκινήσει από εκεί το ταξίδι για το Ντόμπριτς.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου