Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής σεζόν για την Ακαδημία του Έβρου Σουφλίου

Η Ακαδημία του Έβρου Σουφλίου, που έχει ενταχθεί στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, προχώρησε με ανακοίνωσή της σε απολογισμό των δράσεών της για την αγωνιστική σεζόν, που ολοκληρώθηκε.


Η σχετική ανακοίνωση της Ακαδημίας του Έβρου Σουφλίου αναφέρει: <<Στη δημοσίευση αυτή θέλουμε εν συντομία να σας παρουσιάσουμε τις δράσεις της ακαδημίας μας τη σεζόν 2015-2016.
Σαν πρώτο επίτευγμα της ακαδημίας μας θα θέλουμε να αναφέρουμε την ένταξη της ακαδημίας μας στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ένα δίκτυο με πολλές ομάδες από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την Κύπρο. Η ακαδημία μας συμμετείχε σε 3 τουρνουά ομάδων του νομού Έβρου και σε 1 τουρνουά ομάδας από τον νομό Ροδόπης. Όλα τα τμήματά της αγωνίστηκαν σε δεκάδες φιλικούς αγώνες με ομάδες του νομού μας. Το παιδικό μας τμήμα αγωνίστηκε στο παιδικό πρωτάθλημα του νομού μας. Με μεγάλη μας χαρά κάναμε πραγματικότητα και με μεγάλη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Αλληλεγγύης στο στάδιο μας, που ίσως είναι και η πρώτη φορά που διοργανώνεται ένα τέτοιο τουρνουά στο γήπεδο μας. Με ακόμη μεγαλύτερη χαρά η ακαδημία μας έλαβε μέρος στο ετήσιο τουρνουά της ΠΑΕ ΑΕΚ, που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Αθήνα.
Θα θέλαμε, τελειώνοντας να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που συνέβαλαν έτσι ώστε αυτή η πρώτη χρονιά να είναι τόσο πλούσια σε εκδηλώσεις και αγώνες. Σε όλους αυτούς τους μικρούς μας αθλητές που δείχνουν ότι υπάρχει και θέληση και ποιότητα στην ακαδημία μας, καθώς και σε όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ακαδημία μας. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας και τους συγχαίρουμε που βρίσκονται δίπλα σε όλα αυτά τα παιδιά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με μεγάλη όρεξη και διάθεση για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας, τους προπονητές μας, τους γονείς των παιδιών καθώς και σε όλους εσάς καλό καλοκαίρι με υγεία, χαρά και ευημερία.
Εις το επανιδείν!!!
Εκ του Δ.Σ.>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου