Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Στην Α.Ε. Διδυμοτείχου ο Αγγελακάκης

Σε μία ιδιαίτερα αξιόλογη μεταγραφική κίνηση, με την οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο την επιθετική της γραμμή προχώρησε η Α.Ε. Διδυμοτείχου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεργκέϊ Αγγελακάκη από το Άλεξ.


Ο Αγγελακάκης αγωνιζόταν για πολλά χρόνια με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έχοντας παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ πέρυσι έπαιξε στο Άλεξ, από τον οποίο μεταπήδησε, όπως και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασιάδης, στην Α.Ε. Διδυμοτείχου.

Ο 29χρονος φορ, που μετά την επιστροφή του από το σοβαρό τραυματισμό του σημείωσε δώδεκα γκολ στο περσινό πρωτάθλημα και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ μαζί με τους Καβατζικιώτη και Κατσαμάγκα πίσω από τους Γιαννόπουλο (17 γκολ) και Μεμούρη (14 γκολ), επιστρέφει στο Διδυμότειχο, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Δόξα Παταγής, πριν πάρει μεταγραφή στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η σχετική ανακοίνωση της Α.Ε. Διδυμοτείχου αναφέρει: <<Μετά την ανανέωση του χρυσού παπουτσιού σειρά έχει η υπογραφή του αργυρού...
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως μετά από αρκετά χρόνια ο επιθετικός Σεργκέϊ Αγγελακάκης επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και αναδείχθηκε, χωρίς πολλές συστάσεις ένας εκ των καλύτερων επιθετικών που έχει αναδείξει ο νομός μας με χρόνια παρουσία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Γ' Εθνική επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της.
Σεργκέϊ καλώς ήρθες στην οικογένεια μας.
Συνεχίζουμε...>>

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου