Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

''Απόδραση στη Φύση'' με τον Αθλητικό Όμιλο Θράκης

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης, σε συνεργασία με την Riverland, διοργανώνει εκδρομή με την ονομασία ''Απόδραση στη Φύση'', η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και περιλαμβάνει δραστηριότητες δίπλα στον ποταμό Νέστο και πολύ κοντά στο γραφικό οικισμό της Γαλανής.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωριμία με τα αντικείμενα του κανό, της πεζοπορίας, της ποδηλασίας, της τοξοβολίας και του flying fox. Ο καθαρός χρόνος ανά δραστηριότητα είναι σαράντα λεπτά.

Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και περνούν διαδοχικά από τους σταθμούς των δραστηριοτήτων ακολουθώντας κυκλική πορεία. Στο μέσο ή στο τέλος του προγράμματος θα υπάρξει γεύμα στην όχθη του ποταμού.

Πριν από κάθε δράση ο εκπαιδευτής-συνοδός παρουσιάζει και εξηγεί την απαραίτητη τεχνική, που χρειάζεται για την άσκησή της, κάνοντας συγχρόνως και μια σύντομη ενημέρωση για την περιοχή.

Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα 23,00 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών και για ενήλικες και παιδιά άνω των δώδεκα ετών στα 27,00 ευρώ και περιλαμβάνει τα εισιτήρια του τρένου, πλήρη εξοπλισμό και εκπαιδευμένους συνοδούς.

Στην περιοχή υπάρχει καντίνα και εστιατόριο. Για όσους θέλουν να γευματίσουν στις όχθες του ποταμού υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση ύψους 2 και 3 ευρώ αντίστοιχα.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 06:30 το πρωί του Σαββάτου και η επιστροφή στις 20:30 το βράδυ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Αθλητικού Ομίλου Θράκης στο Δημοτικό Στάδιο ''Φώτης Κοσμάς'' της Αλεξανδρούπολης από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη από τις 19:00 μέχρι και τις 21:00 και στο τηλ. 6945221871.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου