Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Tσέλιος: ''Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο στο Βαλκανικό''

Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Παρασκευάς Τσέλιος συμμέτεχει στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων ενόψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα (θα διεξαχθεί από 1 μέχρι 5 Αυγούστου στην Άγκυρα) και μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για την εξέλιξη της προετοιμασίας, τους στόχους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη διοργάνωση, αλλά και για τις προσωπικές του βλέψεις.


Πώς εξελίσσεται η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων;

Πιστεύω ότι πάει πολύ καλά. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο αν και δυσκολευτήκαμε λίγο να δεθούμε σαν ομάδα, διότι είναι πολύ μικρό το διάστημα, που κάνουμε αυτή την προετοιμασία.

Με δεδομένο ότι αντιμετωπίζετε ομάδες με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές, τι μπορεί να πετύχει η Εθνική στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα;

Σ' αυτό το Βαλκανικό δεν προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι, απλά το κάνουμε για εμπειρία και για να είμαστε έτοιμοι και για τις επόμενες δύο χρονιές, που ακολουθούν ως κανονικοί Έφηβοι. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα διεκδικήσουμε και θα κυνηγήσουμε ό,τι παραπάνω γίνεται σ' αυτό το τουρνουά.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να μπω στην Εθνική Ανδρών και να κάνω μια καλή μεταγραφή αργότερα στο μέλλον.

Να ευχηθούμε στον Παρασκευά Τσέλιο και στην Εθνική Εφήβων καλή επιτυχία!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου