Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Φιλικό του Εθνικού με τους Επίλεκτους Ροδόπης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έλαβε μέρος στο 1ο Τουρνουά RodopiSports, το οποίο διοργάνωσε χθες το απόγευμα η ομώνυμη αθλητική ιστοσελίδα της Ροδόπης, στο αθλητικό κέντρο <<Παρασκευούδης>> στον Αίγειρο. 


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε μία ομάδα Επιλέκτων της πρώτης κατηγορίας της Ροδόπης και ηττήθηκε με σκορ 2-1, σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο αποζημίωσε τους εκατό περίπου φιλάθλους, που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση.



Συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας, ο Κώστας Βουρδόγλου παρέταξε βασική ενδεκάδα με τρία διαφορετικά πρόσωπα. Ο Θυμιανίδης πήρε τη θέση του Σιριτούδη κάτω από τα γκολπόστ, ο Θάνος και ο Τσαμουρλίδης έπαιξαν στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα με κεντρικούς αμυντικούς τους Μπαρμπαγιάννη και Κομεσίδη (αντί του Σακαλάκη). Στο χώρο του κέντρου κινούνταν οι Τορομανίδης και Αμπραχαμιάν και στα πλάγια οι Πελτέκης (δεξιά) και Μαμούτ (αριστερά). Ο Τσέκος ξεκίνησε βασικός αντί του Θεοδωράκη, πίσω από τον σέντερ φορ Καραπατσιά.




Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι με στόχο να προσφέρουν όμορφο θέαμα, κάτι που κατάφεραν. Στο 5ο λεπτό οι Επίλεκτοι Ροδόπης άνοιξαν το σκορ με τον Καλοδημίδη. Τρία λεπτά αργότερα ο προωθημένος Μπαρμπαγιάννης με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Εθνικός ισοφάρισε με όμορφο σουτ του Πελτέκη, ο οποίος ήταν εκ των διακριθέντων του φιλικού. Στο 21' ο Κομεσίδης έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή, μετά από σουτ του Φλέγκα και τέσσερα λεπτά μετά ο Μαμούτ απείλησε την εστία του Βλαδιμηρίδη. Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Θάνου έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ της ομάδας των Επιλέκτων.



Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν πολλές αλλαγές, με το ρυθμό του αγώνα να παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα. Στο 50ο λεπτό το σουτ του Πιλτικάκη πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Ξενάκης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 58' το σουτ του Θεοδωράκη πέρασε άουτ, όπως και το σουτ του Πιλτικάκη στο 71ο λεπτό. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα το σουτ του Θεοδωράκη κατέληξε στην αγκαλιά του Βλαδιμηρίδη, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στα σώματα και άλλαξε πορεία.




Αξίζει να σημειωθεί ότι με τους Επίλεκτους Ροδόπης αγωνίστηκε ο πρώην επιθετικός του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Δανίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παλιούς συμπαίκτες και φίλους του.

Στο άλλο παιχνίδι του τουρνουά η ομάδα Κ-17 της Ξάνθης επικράτησε με 7-0 της ομάδας Επιλέκτων από Ακαδημίες του Νομού Ροδόπης, πλην εκείνης του Πανθρακικού.

Επίλεκτοι Ροδόπης: Βλαδιμηρίδης, Μαδουράς, Σιδηρόπουλος, Ραμαντάνης, Μόσχος, Τρίχας, Ξενάκης, Λεφής, Νεαζή Αλή, Καλοδημίδης, Φλέγκας, Δανίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταμάμης, Πατσαλής, Μακίδης, Ανδρέου, Ξενάκης, Γιαπρακτσής, Αραμπατζής, Μπόζης, Βιόπουλος, Γεωργιάδης.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Θυμιανίδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης (65' Σκαρλάτος), Κομεσίδης (46' Καρασερίδης), Μπαρμπαγιάννης, Αμπραχαμιάν (46' Πιλτικάκης), Πελτέκης (46' Ξένος), Τορομανίδης, Καραπατσιάς (70' Πετρίδης), Τσέκος (46' Θεοδωράκης), Μαμούτ (46' Κυριζάκης)
Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου