Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Τοπούζης: ''Εξαιρετική συνεργασία με τον Έβρο Σουφλίου''

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αγροτικού Αστέρα, ο Θάνος Τοπούζης, μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για την περσινή σεζόν στον Έβρο Σουφλίου, για το ποδόσφαιρο στο Νομό μας, για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ευόσμου, για το νέο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, όπως επίσης και για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, ευχαρίστησε τον Έβρο Σουφλίου για τη συνεργασία και τους ανθρώπους του Αγροτικού Αστέρα για την εμπιστοσύνη, που έδειξαν στο πρόσωπό του.


Μπορείς να μου κάνεις έναν απολογισμό της περσινής σεζόν με τον Έβρο Σουφλίου;

Η περσινή σεζόν έτσι όπως εξελίχθηκε θεωρώ ότι ήταν επιτυχημένη. Παρόλο που ξεκινήσαμε με άλλες βλέψεις, οι συνθήκες που αντιμετωπίσαμε εξαιτίας του καιρού και του γηπέδου δε μας έδωσαν το περιθώριο να θέσουμε άλλο στόχο εκτός από την όσο πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και πιστεύω ότι τα καταφέραμε σχετικά άνετα!

Ποια είναι η γνώμη σου για το ποδόσφαιρο στον Έβρο;

Υπάρχει πολύ ταλέντο στον Έβρο αλλά δυστυχώς όπως έχουν πει και πολλοί άλλοι συμπαίκτες μου δεν υπάρχουν οι υποδομές για να εξελιχθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Επίσης, άνθρωποι από τον Έβρο, που έχουν φύγει από το νομό, και κάνουν καριέρα ως προπονητές, δεν κοιτάζουν πίσω ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά. Έτσι, μένουν μόνο ο Έβρος Σουφλίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για να προωθούν τα νέα παιδιά, αλλά και γι' αυτούς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να αξιοποιήσουν τα νεαρά παιδιά.

Για ποιους λόγους επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Αγροτικό Αστέρα;

Πιστεύω ότι ο Αγροτικός Αστέρας είναι μία από τις πιο αξιόλογες ομάδες στην κατηγορία, μ' έναν πρόεδρο που βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα, μ' ένα πάρα πολύ καλό προπονητικό τιμ και με πάρα πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές και είναι μεγάλη μου τιμή, που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Πώς σχολιάζεις το γεγονός ότι η νέα σου ομάδα αποκτά το δικό της προπονητικό κέντρο;

Δείχνει πως η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο και σ' αυτό το κομμάτι και δηλώνει ξεκάθαρα τα σχέδια του προέδρου ότι αυτή η ομάδα φέτος μπορεί και το κάτι παραπάνω.

Έχοντας εμπειρίες και παραστάσεις και από ομάδες του εξωτερικού, πώς κρίνεις την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Δυστυχώς, σε σχέση με το εξωτερικό, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ πίσω. Είναι μέσα Αυγούστου και ακόμη δε ξέρουμε ποιες ομάδες θα παίζουν στην κατηγορία και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Έβρου Σουφλίου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε, όπως επίσης και όλους τους ανθρώπους στον Αγροτικό Αστέρα, που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου επιλέγοντάς με!

Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή επιτυχία στο Θάνο Τοπούζη με τον Αγροτικό Αστέρα!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου