Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Χανός: ''Στόχος το πρωτάθλημα''

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Απαλού, Βασίλης Χανός, μίλησε <<Στα γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα, τις πρώτες εντυπώσεις από το σύλλογο και την προετοιμασία, τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν και για το επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, έκανε έναν απολογισμό της περσινής σεζόν με την ομάδα του ΣΑΟΣ και αναφέρθηκε στα συγκοινωνιακά προβλήματα, που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος του νησιού. 


Για ποιους λόγους επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στη Νίκη Απαλού;
Επέλεξα τη Νίκη Απαλού διότι έχω πάρα πολύ καλή σχέση με τον κ. Λογαρά και γνώρισα και το νέο προπονητή της ομάδας, τον κ. Κεσάτη. Μου ανέλυσαν το πλάνο της ομάδας και αυτό με ικανοποίησε.

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από την ομάδα και την προετοιμασία;
Oι εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και υπάρχει πολύ καλή οργάνωση στην ομάδα.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν;
Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και γι' αυτό έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες.

Ποια είναι η άποψή σου για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο νομό μας;
Όσον αφορά το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο νομό μας μπορώ να πω ότι σημειώνει κάποια πρόοδο τα τελευταία χρόνια και αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στην πιο δυνατή και σωστή λειτουργία των ακαδημιών.

Μπορείς να μου κάνεις έναν απολογισμό της περσινής σεζόν με την ομάδα του ΣΑΟΣ;
Η περσινή σεζόν θα έλεγα ότι ήταν καθαρά πιο πολύ για τη συμμετοχή και την εμπειρία, αφού πολλά παιδιά δεν είχαν ξαναπαίξει στην πρώτη κατηγορία και δεν είχαν την εμπειρία. Απλά παίζαμε το κάθε παιχνίδι χωρίς άγχος και προσπαθούσαμε να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερους μικρούς.

Πώς σχολιάζεις τα προβλήματα με τη συγκοινωνία στο νησί και πώς επηρέασαν την ομάδα του ΣΑΟΣ όλα αυτά τα χρόνια;
To πρόβλημα με την συγκοινωνία όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα. Βέβαια θέλω να τονίσω ότι η πλοιοκτήτρια εταιρεία μας βοήθησε πολύ, όταν μπόρεσε. Η ομάδα επηρεάστηκε όταν περιόδους που δε μπορούσε να βοηθήσει η εταιρεία με δρομολόγια, έπρεπε για τους εκτός έδρας αγώνες να φεύγει την Παρασκευή από το νησί και να επιστρέφει Κυριακή. Όπως καταλαβαίνετε, οι δυσκολίες ήταν μεγάλες, κυρίως οικονομικές και κατά δεύτερον τα πιο πολλά παιδιά έπρεπε να αφήσουν δουλειές και οικογένειες.

Να ευχηθούμε στον Βασίλη Χανό και στη Νίκη Απαλού καλή επιτυχία στους στόχους τους!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου