Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Oριστικά στη Γ' Εθνική ο Άρης!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Άρη, όπως και των άλλων τριών δευτεραθλητών των ομίλων της Γ' Εθνικής (Α.Ε. Καραϊσκάκης, Κηφισιά και Παναργειακός) και κατά συνέπεια οι <<κίτρινοι>> θα αγωνιστούν και τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική, όντας αντίπαλοι του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.


Ο Άρης ζητούσε να καλυφθούν οι κενές θέσεις της Football League από ομάδες της Γ' Εθνικής, επικαλούμενος τα όσα ορίζει ο ΚΑΠ. Το Δικαστήριο επικαλέστηκε το νέο ΚΑΠ, παρότι αυτός θα τεθεί σε ισχύ από τη μεθεπόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων αναφέρει:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Συνεκδικάζει τις εφέσεις με αριθμό πρωτ. 23238 και 23290/18.08.2015. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία τις εν λόγω εφέσεις των σωματείων ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑΣ και Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-FOOTBALL LEAGUE περί ακύρωσης της από 17.08.2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με την οποία αποφασίσθηκε, όπως το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), περιόδου 2015-2016, διεξαχθεί με δέκα οκτώ (18) ομάδες».
Οι εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ραγδαίες, αφού μετά την απόρριψη της έφεσης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Άλεξ Κάλας και του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:
«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μετά τη τελευταία αρνητική εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τμήματος ομόφωνα αποφασίζουμε τη άρση συνεργασίας του εφόρου  Άλεξ Κάλλας και του συνεργάτη του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη .
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο γνωστοποιεί ότι αίρει την εμπιστοσύνη προς το νομικό τμήμα εκπροσώπησης κ. Ε. Χατζηιωάννου και Κ. Παπαδόπουλο.
Ο ΑΡΗΣ θα δικαιωθεί κόντρα στην ενάντια στην ενάντια καταστρατήγηση των θεσμών».  
Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου