Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

O απολογισμός του ΟΦΘΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

Οι κολυμβήτριες του Ο.Φ.Θ.Α., Κική Μιχαηλίδου και Ξανθή Αγοράκη, συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία της Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, που διεξήχθη φέτος στα Χανιά (30/7-2/8) καταφέρνοντας μάλιστα να επιτύχουν πολλά ατομικά ρεκόρ!


Επίσης, ο Αργύρης Τυλιγαδάς, που αγωνίστηκε με τα χρώματα του Γλαύκου Περιστερίου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. διπλά πέδιλα Ανδρών!



Ο Ο.Φ.Θ.Α. εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου για τις επιτυχίες των αθλητών του:

   <<Η Κική Μιχαηλίδου και η Ξανθή Αγοράκη είναι οι πρωτοπόροι στην τεχνική κολύμβηση για την Αλεξανδρούπολη. Οι κολυμβήτριες του ΟΦΘΑ συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία της Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, που φέτος έγινε στα Χανιά (30/7-2/8).
   Σε ένα κλίμα καταπληκτικό με όλους τους κολυμβητές να το διασκεδάζουν αφάνταστα, κανένας δεν σκέφτηκε ότι ήταν οι τελευταίοι αγώνες της χρονιάς και ότι καθυστερούσαν οι διακοπές, αφού για όλους είχαν αρχίσει στο καλύτερο μέρος της Ελλάδας, την Κρήτη.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα σημειώθηκαν δεκάδες πανελλήνια ρεκόρ και όσο αφορά τον ΟΦΘΑ, οι δύο κολυμβήτριες μας, Κική Μιχαηλίδου και Ξανθή Αγοράκη, σημείωσαν πολλά νέα ατομικά ρεκόρ με την μεγαλύτερη της παρέας, την  Κική να καταφέρνει να παίρνει 6 βαθμούς για τον ΟΦΘΑ με την είσοδό της σε όλες τις 8άδες των αγωνισμάτων της, και έτσι ο σύλλογος γίνεται ο πρώτος που βαθμολογείται στην Αλεξανδρούπολη σε Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο αθλητισμός και η φοιτητική καριέρα (φοιτά στο Παιδαγωγικό της Αλεξανδρούπολης) μπορούν να συνυπάρχουν με τον καλύτερο τρόπο. 
Η μικρή της παρέας, η Ξανθή με τα καταπληκτικά ατομικά ρεκόρ της δείχνει ότι αν θέλει κάτι πολύ κάποιος πάντα θα τα καταφέρει.
Αναλυτικά οι επιδόσεις και οι θέσεις των κολυμβητών μας:
1.Κική Μιχαηλίδου: 200μ διπλά πέδιλα: 2΄06΄΄48(ν.α.ρ.-5η) 100μ διπλά πέδιλα:58΄΄10(ν.α.ρ.-8η)  50μ διπλά πέδιλα:27΄΄07(ν.α.ρ.-8η)
2. Ξανθή Αγοράκη: 200μ διπλά πέδιλα:2΄07΄΄58(ν.α.ρ.-12η),  100μ διπλά πέδιλα:58΄΄87(ν.α.ρ.-16η),  50μ διπλά πέδιλα:28΄΄18(19η).
Ευχάριστη έκπληξη το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Αργύρης Τυλιγαδάς στα 50μ διπλά πέδιλα Ανδρών, ενώ κατέβηκε με τον 7ο χρόνο! Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργύρης του χρόνου ανήκει πάλι στο δυναμικό του ΟΦΘΑ, ενισχύοντας περισσότερο την ομάδα μας.
Το δυσκολότερο σημείο για την τεχνική κολύμβηση της Αλεξανδρούπολης ήταν η αρχή και αν η  αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε οι κολυμβητές μας μπορούν να καταφέρουν τα πάντα στο άθλημα αυτό>>.

Να συγχαρούμε τους τρεις αθλητές και αθλήτριες και τους ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου