Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Έβρος Σουφλίου-Καμπανιακός 1-1

Ο Έβρος Σουφλίου υποδέχθηκε τον Καμπανιακό στο Δημοτικό Στάδιο <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> και αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.



Η ομάδα του Σουφλίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 82ο λεπτό με σουτ του Ζυγκερίδη. Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Έβρος θα κατακτούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 88ο λεπτό με σουτ του Πάλλα. Στα λίγα λεπτά που απέμειναν μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κακουλίδης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Σαμουρκασίδη του συνδέσμου Θράκης.

Tην Τετάρτη στις 15:00 ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για την εμβόλιμη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Έβρος Σουφλίου: Mπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Λίτσιος, Λειβαδιώτης, Αβογιάν, Χιζανασβίλι, Ευφραιμίδης (60' Δραγανίδης), Αλεξίου (68' Πιτσόκος), Εμρέ, Ζυγκερίδης

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Γαβανάς, Ρακαβίνας, Αλμπάνης (77' Δορμούζης), Χατζόπουλος, Μπάλιος (65' Μαυρίδης), Σιαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς, Πασιαλής (46' Χρήστου)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου