Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο Άρη στο <<Κλεάνθης Βικελίδης>> και γνώρισε την ήττα με 3-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.



Δύο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα το πλασέ του Ντούνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Συριτούδη. Στο 20' ο τερματοφύλακας του Εθνικού απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα στο πλασέ του Πόι. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Τσέκος επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 32' η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάτου. Τρία λεπτά αργότερα ο Άρης άνοιξε το σκορ με πλασέ του Καπνίδη.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα του Εθνικού, όταν το σουτ του Πελτέκη στο 49' κατέληξε στην αγκαλιά του Σιδεράκη. Στο 55' η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από την εκτέλεση φάουλ του Τσαμουρλίδη. Στο 71' ο Καπνίδης μετά από σέντρα του Τάτου διπλασίασε τα τέρματα του Άρη και με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών ο Κυβελίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τα έσοδα του χθεσινού αγώνα διατέθηκαν για την προσπάθεια που καταβάλλει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Κυζερίδης να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπουρμασόπουλος του συνδέσμου Λάρισας, με βοηθούς τους κ. Μάνο και Καραγιάννη του ίδιου συνδέσμου.

Την Τετάρτη ο Εθνικός υποδέχεται την Καβάλα στο πλαίσιο της εμβόλιμης δωδέκατης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής:

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας (82' Κόκε), Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης, Καπνίδης (79' Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (75' Ν' Λουντούλου)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης (79' Σκαρλάτος), Τορομανίδης (80' Χελιδόνης), Γωνιάδης, Τσέκος, Μαμούτ (68' Ερκάν)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου