Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

O A.O. Oρεστιάδας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Με νέο προπονητή τον Πλάμεν Χριστόφ στη θέση του Γιόχαν Ίσακσον ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται στις 16:00 τον Παναθηναϊκό με στόχο να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης του νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.


Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Νοvasports 3. Διαιτητές θα είναι οι κ. Γεωργιάδης και Τζεπκινλής.

Ο νέος προπονητής της Ορεστιάδας δήλωσε: <<Έκανα δύο προπονήσεις. Πρέπει να δουλέψουμε και να γίνουμε ομάδα. Υπάρχουν δυνατότητες αλλά πρέπει να δουλέψει πολύ. Έχουμε δύσκολο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τώρα βλέπω τον Παναθηναϊκό σε βίντεο ώστε να ετοιμάσουμε την τακτική μας. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα παίζει καλύτερα από πριν. Τις επόμενες ημέρες θα πούμε περισσότερο>>.

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μπέλλος, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ορεστιάδας, ανέφερε: <<Είναι δύσκολος αγώνας σε δύσκολη έδρα. Θέλουμε να κάνουμε την τρίτη σερί νίκη μας για να ανεβούμε. Η Ορεστιάδα δεν πατάει ακόμα καλά στο πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε>>.

Σε 22 αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων, ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες με 16-6.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου