Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κ20 Εθνικού Αλεξανδρούπολης-Α.Ε.Ν. Χιλής 0-4

Η Α.Ε.Ν. Χιλής επικράτησε εκτός έδρας με 0-4 της Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η νεανική ομάδα της Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παρέμεινε στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε βαθμούς, ενώ η ομάδα της Χιλής έφτασε τους 33 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας σε απόσταση ενός βαθμού από τη δεύτερη Θράκη Φερών και δύο από την τρίτη ΠΑΕ Νίψας.








Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού της αναμέτρησης η Α.Ε.Ν. Χιλής κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ματζώρος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Χατζάκης με προβολή έκανε το 0-1. Στο 16ο λεπτό ο Φραγκούλης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ μετά από ασίστ του Κουφάκη, αλλά νικήθηκε στο πλασέ που επιχείρησε από τον Μπαξεβάνη, ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με δράστη και πάλι τον Χατζάκη, ο οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Χαρχαλίδη και με κεφαλιά ''έγραψε'' το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 35' ο Αρβανιτούδης απείλησε με εκτέλεση φάουλ την εστία του Αϊνδελή, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα και στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου μέρους, ο Ματζώρος εκτέλεσε το φάουλ και ο Νότης έκανε το σουτ, το οποίο βρήκε τον Μπαξεβάνη σε ετοιμότητα. 




Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στο 49', όταν ο Σακαλάκης επιχείρησε το σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ της Χιλής. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του τερματοφύλακα της Κ20 του Εθνικού να μπλοκάρει τη μπάλα στο σουτ του Κουφάκη και στο επόμενο λεπτό να την αποκρούσει στην εκτέλεση φάουλ του Νότη. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Μπαξεβάνης αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του στην εκτέλεση φάουλ του Ματζώρου. Στο 75' ο Νότης ''σέρβιρε'' τη μπάλα στον Φραγκούλη, το πλασέ του οποίου από πλεονεκτική θέση μπλόκαρε τη μπάλα με δεύτερη προσπάθεια ο Μπαξεβάνης. Τρία λεπτά αργότερα ο Φραγκούλης έκανε τη σέντρα και ο Χατζάκης ''έπιασε'' την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα της Κ20 του Εθνικού να αποκρούει τη μπάλα. Στο 84' ο Καρακασίδης βγήκε απέναντι από τον Αϊνδελή, τον οποίο επιχείρησε να περάσει, με τον γκολκίπερ της Χιλής να αποκρούει τη μπάλα και να αποτρέπει την παραβίαση της εστίας του. Στο επόμενο λεπτό ο νεοεισελθών Δέλκος έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Χατζάκης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 σημειώνοντας χατ-τρικ και παράλληλα το έκτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο λεπτά αργότερα ο Αϊνδελής μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Σακαλάκη. Στο 89ο λεπτό ο Σκαμπαβήριας, που είχε περάσει στον αγώνα στη θέση του Βλασακίδη, έστειλε τη μπάλα με δυνατό μακρινό σουτ στο δεξί ''παραθυράκι'' της εστίας του Μπαξεβάνη και διαμόρφωσε το τελικό 0-4 πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό τέρμα του.






Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Στρατούδης Χ. με βοηθούς τους Κελεσίδη και Κόνογλου.



Την επόμενη αγωνιστική η Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Ο. Αρίστεινου, ενώ η Α.Ε.Ν. Χιλής υποδέχεται τον Α.Ο. Μοναστηρακίου.


Κ20 Εθνικού Αλεξανδρούπολης: Μπαξεβάνης, Χλωρίδης (55' Κουϊνέλης), Σακαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Σταγκόπουλος, Αρβανιτούδης, Τζιαμπαζάκης (82' Μουχίδης), Φραγκιαδάκης, Δαστερίδης (64' Λιάσκος), Καρακασίδης, Αμπράσης


Α.Ε.Ν. Χιλής: Αϊνδελής, Λιαρούδης (8' λ. τρ. Χαρχαλίδης), Αποστολίδης, Καλογήρου (72' Δέλκος), Ματζώρος, Κιόρογλου, Κουφάκης, Φραγκούλης, Βλασακίδης (56' Σκαμπαβήριας), Χατζάκης, Νότης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου