Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής

Μετά τις δύο αναβολές του πρωταθλήματος εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων και της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, οι ομάδες της Γ' Εθνικής επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. Στον πρώτο όμιλο διεξάγεται το Σαββατοκύριακο η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, με την οποία μείωσε τη διαφορά του από τον ένατο Καμπανιακό στους τέσσερις βαθμούς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει στην Πτολεμαΐδα τον Εορδαϊκό, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Έβρος Σουφλίου, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό Αγιονερίου, αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Α.Π.Ε. Λαγκαδά, που είναι στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Άρης παίζει το Σάββατο στους Αμπελόκηπους με τον τοπικό Ηρακλή. Ο δεύτερος Νέστος Χρυσούπολης κοντράρεται στην έδρα του με την τρίτη Δόξα Δράμας. Η Καβάλα φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος υποδέχεται την Κοζάνη και η Θύελλα Φιλώτα υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Καμπανιακός θα πάρει ξεκούραστα τη νίκη κόντρα στην F.C. Serres, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Ρεπό έχει ο Εθνικός Αγιονερίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής έχουν ως εξής:

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, 15:00

Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων: Ηρακλής Αμπελοκήπων-Άρης (Δημητριάδης-Χαλκιδικής, Χριστάκογλου-Χαλκιδικής, Τσιότσος-Μακεδονίας)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, 15:00

Δημοτικό Στάδιο Κρύας Βρύσης: Aπόλλων Κρύας Βρύσης-Α.Ο. Καβάλας (Σιδερίδης-Καστοριάς, Γιάντσης-Ημαθίας, Φαλτάκας-Γρεβενών)
Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας: Εορδαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Στεφάνου-Θεσπρωτίας, Κόλλιας-Ηπείρου, Παπαλαζάρου-Ηπείρου)
Δημοτικό Στάδιο Κοκκινοχώματος: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Κοζάνη (Σιδηρόπουλος-Έβρου, Τερζόπουλος-Έβρου, Κίτσος Κ.-Έβρου)
Δημοτικό Στάδιο Λαγκαδά: Α.Π.Ε. Λαγκαδά-Έβρος Σουφλίου (Μπεκιάρης-Καρδίτσας, Τίκας-Καρδίτσας, Παπαλίτσας-Καρδίτσας)
Δημοτικό Στάδιο Φιλώτα: Θύελλα Φιλώτα-Απόλλων Καλαμαριάς (Ρούσσος-Μπεκερτζής-Πρέβεζας, Σαρλής-Άρτας, Τσόγκας-Πρέβεζας)
Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας (Παπαργυρίου-Πιερίας, Βρούζος-Πιερίας, Μηνούδης-Πιερίας)
Καμπανιακός-F.C. Serres 3-0 α.α.
Ρεπό ο Εθνικός Αγιονερίου

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου