Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ρεκόρ συμμετοχών στο Πανελλήνιο Όπεν Τουρνουά Μπάντμιντον της Αλεξανδρούπολης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Όπεν Τουρνουά Μπάντμιντον για αθλητές άνω των 15 ετών στο κλειστό γήπεδο ''Κλειώ Φωλέα'' στην Αλεξανδρούπολη.


Στους αγώνες έλαβαν μέρος όλοι οι κορυφαίοι πρωταθλητές της Ελλάδας, οι οποίοι βρίσκονται σε  υψηλές θέσεις στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια κατάταξη και διεκδίκησαν τα χρηματικά έπαθλα, που είχαν θεσπιστεί για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.


Σημειώθηκε μάλιστα ρεκόρ συμμετοχών, καθώς ο αριθμός των αθλητών ξεπέρασε τους εκατό, ενώ και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εκπροσωπήθηκε από 17 αθλητές και αθλήτριες, που αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.



Στους αγώνες έδωσαν το ''παρών'' μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπάντμιντον (ΕΟΦΣΑ), κ. Βικτωρία Χατζήνα, ο εθνικός προπονητής, κ. Βασίλειος Ξάνθου, ο επιτετραμμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Βαταμίδης και ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αλέκος Πολυχρονίδης.


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέσπασε θετικά σχόλια από τις έντεκα συνολικά αποστολές, που συμμετείχαν στη διοργάνωση και προέρχονταν από την Αθήνα, την Καρδίτσα, τη Λιβαδειά, τη Δράμα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ξάνθη και την Κομοτηνή, ενώ φιλοδοξεί στο μέλλον να φιλοξενήσει αντίστοιχες διοργανώσεις.





Κατά τη διάρκεια των αγώνων βραβεύθηκαν ο κ. Παναγιώτης Αντωνίου, Καθηγητής στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για την προσφορά του στο άθλημα του μπάντμιντον στην Ελλάδα, ο Αντιπρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, κ. Δοξάκης Κομήτης για την προσφορά του στο άθλημα στον Έβρο, όπως επίσης και η Πρόεδρος της ΕΟΦΣΑ, κ. Βικτώρια Χατζήνα για την προσφορά της στη διάδοση και την εδραίωση του αθλήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου