Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

A.E.K. Έβρου-Α.Ο. Μάκρης 1-0

Η Α.Ε.Κ. Έβρου κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον Α.Ο. Μάκρης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα του Νίκου Γελαδάρη σημείωσε την έκτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Γιώργου Αυγερίδη παρέμεινε στους 23 βαθμούς όντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας.








Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό, όταν ο Πεκιαρίδης έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και ο Τσακανίκας ''έπιασε'' το σουτ στην κίνηση με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Πανανής έκανε την ατομική προσπάθεια και επιχείρησε πλασέ, το οποίο δεν ανησύχησε τον Στέφου. Στο 9' ο Χαρμπής τροφοδότησε τον Πολυχρονίδη, το πλασέ του οποίου κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ. Στο 18ο λεπτό ο Λαϊνας πάσαρε στον Ματσουκατίδη, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων από τα δεξιά, έκανε το πλασέ, το οποίο βρήκε τον γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. Έβρου σε ετοιμότητα. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Βενετόπουλος βγήκε έγκαιρα από την εστία του και αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του απομακρύνοντας τη μπάλα προ του Πολυχρονίδη και στη συνέχεια ο Πασχαλίδης έκανε το σουτ, το οποίο δε βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζαχάκης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, γλίστρησε, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του και το διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε και εκτέλεσε εύστοχα ο Χαρμπής, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την Α.Ε.Κ. Έβρου πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το δεύτερο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο μεσοεπιθετικός της Α.Ε.Κ. Έβρου σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού είχε πετύχει και το γκολ της ομάδας του στην εντός έδρας αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Ο. Δορίσκου (1-2). Στο 34' ο Χατζηκωνσταντινίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Πεκιαρίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και έκανε το σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 40ο λεπτό το σουτ του Βανδουλάκη είχε την ίδια τύχη. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου σαρανταπενταλέπτου, ο νεοαποκτηθείς από το Άλεξ Παπαχρήστου απομάκρυνε τη μπάλα από τα καρέ της ομάδας του, ο Τσακανίκας έγινε αποδέκτης της μπάλας και έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βενετόπουλος και στην επαναφορά της μπάλας ο Πεκιαρίδης έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάϊντ.






Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την Α.Ε.Κ. Έβρου και συγκεκριμένα στο 46' η μπάλα κατέληξε άουτ στο σουτ του Πολυχρονίδη μετά από ''ασίστ'' του Χαρμπή. Δύο λεπτά αργότερα ο Χαρμπής ''σέρβιρε'' στον Πεκιαρίδη, ο οποίος νικήθηκε στο πλασέ, που επιχείρησε, από τον γκολκίπερ του Α.Ο. Μάκρης. Στο 52' ο Πολυχρονίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βενετόπουλου και στη συνέχεια ο Μαυρανούδης απομάκρυνε τη μπάλα από την άμυνα της ομάδας του. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Στέφου μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Λαϊνα. Η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο 89ο λεπτό, όταν ο Καρπουζάκης επιχείρησε με σέντρα-σουτ να απειλήσει την εστία της Α.Ε.Κ. Έβρου, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κρατάει ανέπαφη την εστία της ομάδας του.






Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Στρατούδης με βοηθούς τους κ. Ευαγγελόπουλο και Τόλιο.




Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε.Κ. Έβρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Α.Ε.Ν. Χιλής και ο Α.Ο. Μάκρης φιλοξενείται από τη Θράκη Φερών.


Α.Ε.Κ. Έβρου: Στέφου, Κατσαντούρας, Χατζηκωνσταντινίδης, Παπαχρήστου, Βασταρδέλης, Πασχαλίδης, Πολυχρονίδης (86' Αμβροσιάδης), Πιστάλκας (66' Νάνος), Τσακανίκας, Χαρμπής, Πεκιαρίδης (54' Μαύρος)


Α.Ο. Μάκρης: Βενετόπουλος, Ματσουκατίδης, Τουπλικιώτης, Ζαχάκης, Μαυρανούδης Α., Ανδρεόπουλος, Γκασίδης (54' Καρπουζάκης), Σκούμπας (46' Αθανασιάδης), Βανδουλάκης, Πανανής (71' Καζάκος), Λαϊνας

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου