Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ήττα του Έβρου Σουφλίου στην Καλαμαριά

Ο Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και γνώρισε την ήττα με 6-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Η ομάδα του Σουφλίου, που αγωνίστηκε με προπονητή τον Γιώργο Πετκίδη μετά την παραίτηση του Δημήτρη Χατνάκη και με τον Λεωνίδα Ευφραιμίδη στη θέση του τερματοφύλακα, έμεινε στους έντεκα βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Καλαμαριάς έφτασε τους 37 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση μετά την ισοπαλία της Καβάλας στην έδρα του Εθνικού Αγιονερίου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, όταν ο Ευσταθίου έκανε τη σέντρα και ο Κανούλας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Ευσταθίου από δημιουργός του πρώτου γκολ έγινε εκτελεστής διπλασιάζοντας τα τέρματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στο 15' ο Τσουκάνης με σουτ αξιοποίησε τη σέντρα του Ευσταθίου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Χιζανισβίλι με σουτ μείωσε για τον Έβρο Σουφλίου σε 3-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο 65ο λεπτό ο Ευσταθίου έβγαλε τη σέντρα, ο Μωυσιάδης έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βιλανάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 4-1. Στο 79' ο Τσουκάνης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 5-1 και στο 88ο λεπτό ο Μωϋσιάδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοζάνη, ενώ ο Απόλλων Καλαμαριάς θα έχει ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγελούδης του συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς τους κ. Ακριβό και Τσάπραζη του ίδιου συνδέσμου.

Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Τσαούσης, Μάντζιος, Μουχάλης, Βιλανάκης, Πάλλας, Γιαξής (78' Ταουσάνης), Τσουκάνης, Κανούλας (61' Μωϋσιάδης), Γεωργίου, Ευσταθίου (69' Γιώργης)

Έβρος Σουφλίου: Ευφραιμίδης, Μπάμνιος, Μαργαρίτης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Χατζάκος, Δραγανόδης, Εμρέ (46' Φακίτσας), Χιζανισβίλι (85' Δροσάκης), Μερτίκας (46' Ζάχος), Ζυγκερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου