Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Έξι μετάλλια κατέκτησε ο ΣΓ ΤΚD Διδυμοτείχου στη Σόφια

Ο ΣΓ ΤΚD Διδυμοτείχου συμμετείχε την Κυριακή στο Διεθνές Τουρνουά TaeKwonDo 1st Neron Open 2016, το οποίο διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας και κατέκτησε έξι μετάλλια. Στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές από τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, τα Σκόπια, τη Σερβία, την Κροατία και τη Ρουμανία.

Ο σύλλογος του Διδυμοτείχου συμμετείχε στις κατηγορίες Α class με εννιά αθλητές πετυχαίνοντας τις εξής διακρίσεις. Συγκεκριμένα η Βασιλική Βάσιου κατεκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Νεανίδων -68, ο Ελευθέριος Μπροντίδης το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων -68, η Μαρία Παναγιωτοπούλου το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδων -49 και η Κυριακή Μπούρτζου το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Νεανίδων -63. Η Ευαγγελία Καραγιάννη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις Κορασίδες στην κατηγορία -37 και ο Γέωργιος Μπούρτζος το χρυσό μετάλλιο στους Παμπαίδες στην κατηγορία -57.


Στην ίδια διοργάνωση αγωνίστηκαν επίσης χωρίς να καταφέρουν να διακριθούν ο Γεώργιος Μπάμπας, ο Γεώργιος Αδαμάκης και η Μαρία Τριανταφυλλίδου.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου