Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Νίκη του Ιπποκράτη επί της Καππαδοκίας

Σε φιλική αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, ο Ιπποκράτης επικράτησε της νεανικής ομάδας του ΑΟ Καππαδοκών χάρη σε τέρματα των Κατσαμάγκα, Πασχαλίδη, Ναλμπάντη και Σταμπουλίδη.


Η ομάδα του Νίκου Μανδάνη απαρτίζεται φέτος από νεαρούς ποδοσφαιριστές, ηλικίας 15-16 ετών, και φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο. Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ιπποκράτη, Βαγγέλης Καραπαναγιώτης, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής μεταξύ των ποδοσφαιριστών του.

ΑΟ Καππαδοκών: Τσαμπαζάκης, Παπαναγιώτου, Τηλέγραφος, Παπάζογλου, Θεοδωρίδης, Τσαμπάζης, Αετόπουλος, Δαστερίδης, Κόλλιας, Ραμαδάν, Μκρτσιάν. Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ιπποκράτης: Σπυριάδης, Δανιήλ, Δεληγιαννίδης, Ράλλης, Καραγκούνης, Αγούδης, Γαλανός, Πασχαλίδης, Καρύπης, Πυλούδης, Κατσαμάγκας. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Η Καππαδοκία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον ΑΟ Δορίσκου και το Σάββατο την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου. Από την πλευρά του, ο Ιπποκράτης θα υποδεχθεί αύριο την ΑΕΚ Έβρου.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου