Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Iσοπαλία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Κιλκίς

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε στο Κιλκίς τον Εθνικό Αγιονερίου και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.



Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Αγιονερίου βρίσκεται στην έκτη θέση με 21 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συγκατοικεί στην ενδέκατη θέση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων έχοντας 14 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Βουρδόγλου βρέθηκαν σε τρεις περιπτώσεις κοντά στα γκολ, με τους Ερκάν, Τσέκο και Γωνιάδη αντίστοιχα, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις μπροστά από την εστία του Συριτούδη.

Στο 70ο λεπτό ο Γωνιάδης απείλησε την εστία του Εθνικού Αγιονερίου και δύο λεπτά αργότερα η εκτέλεση φάουλ του Υψηλού πέρασε λίγο άουτ. Στο 85' το σουτ του Νέστορα Στεφανίδη είχε την ίδια κατάληξη και με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών το σουτ του Πελτέκη έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καραλιόλιος με βοηθούς τους Μωϋσιάδη και Φαλτάκα του συνδέσμου Γρεβενών.

Την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Αγιονερίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εορδαϊκό, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Εθνικός Αγιονερίου: Γουναρίδης, Μπούζουρας, Κιόρτσης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος (30' λ. τρ. Μητσιός), Υψηλός (74' Γκέρτσος), Στεφανίδης Στ., Παλιάτσος (65' Μπελίτσας), Στεφανίδης Ν., Δρόσος

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης, Πελτέκης, Αμπραχαμιάν, Ερκάν (55' Μαμούτ), Τσέκος (75' Θεοδωράκης), Γωνιάδης (87' Σιμιτσάκης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου