Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Β' Εθνικής Γυναικών

Με τις αναμετρήσεις της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στον ανατολικό όμιλο του τετάρτου ομίλου της Β' Εθνικής Γυναικών.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τρεις ομάδες και συγκεκριμένα ο Έβρος Σουφλίου με 18 βαθμούς, ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης με 17 βαθμούς και οι Αμαζόνες Μαΐστρου με 15 βαθμούς διεκδικούν την τρίτη θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ, με πιθανό το σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Α.Ο. Νέας Βύσσας υποδέχεται τον ουραγό Α.Ο. Ορεστιάδας, ο δεύτερος της βαθμολογίας Άθλος Ορεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης σε ένα καθοριστικό για τους γηπεδούχους παιχνίδι και ο Έβρος Σουφλίου φιλοξενεί τις Αμαζόνες Μαΐστρου στη μάχη των δύο ομάδων για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Επίσης, το Σάββατο θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Α.Ο. Ορεστιάδας και τη Θύελλα Φερών.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του ανατολικού ομίλου του τετάρτου ομίλου της Β' Εθνικής Γυναικών έχει ως εξής:  

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

15:00, Ορεστιάδας: Α.Ο. Ορεστιάδας-Θύελλα Φερών
19:00, Σουφλίου: Έβρος Σουφλίου-Αμαζόνες Μαΐστρου

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

18:00, Νέας Βύσσας: Α.Ο. Νέας Βύσσας-Α.Ο. Ορεστιάδας
19:00, <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>: Φοίνικας Αλεξανδρούπολης-Άθλος Ορεστιάδας

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου