Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ήττα του Έβρου Σουφλίου στο Λαγκαδά

Ο Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Α.Π.Ε. Λαγκαδά και γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Σουφλίου παρέμεινε στους έντεκα βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά του ο σύλλογος του Λαγκαδά συγκατοικεί στην ένατη θέση με τον Εθνικό Αγιονερίου έχοντας 26 βαθμούς.

Ο Έβρος Σουφλίου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 22', κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει σε 2-1 με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά κατόπιν δέχτηκε μέσα σε 13 λεπτά τρία τέρματα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 5-1.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8' με σουτ του Ξανθόπουλου και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 22ο λεπτό με σουτ του Ντούνγκα. Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Έβρος Σουφλίου μείωσε σε 2-1 με σουτ του Ζυγκερίδη. Ωστόσο στο 50ο λεπτό ο Ντούνγκα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-1, στο 58' ο Ξανθόπουλος επίσης με το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και πέντε λεπτά μετά ο Ντούνγκα με σουτ σημείωσε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα φιλοξενήσει τον δεύτερο της βαθμολογίας Νέστο Χρυσούπολης, ενώ η Α.Π.Ε. Λαγκαδά θα έχει ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπεκιάρης του συνδέσμου Καρδίτσας με βοηθούς τους κ. Τίκα και Παπαλίτσα.

Α.Π.Ε. Λαγκαδά: Καλογεράκης, Βασαϊτης, Πολίτης (70' Αθανασίου), Σακκαλής, Καραμανλής, Καρασταύρου, Ντούνγκα, Τσερκέζης, Κρυστάλλης (75' Κράββαρης), Ξανθόπουλος, Παναγιωτούδης (65' Λαβίδας)

Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Μπάμιος, Πετκίδης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος (70' Μαργαρίτης), Δραγανίδης, Ευφραιμίδης, Χατζάκος (46' Μερτίκας), Χιζανισβίλι (75' Φακίτσας), Εμρέ, Ζυγκερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου