Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Αήττητος στα ημιτελικά του ΕΒΤ Finals 2016 o Σπάρτακος της Κεπεσίδου!

Ο Σπάρτακος, στον οποίο αγωνίζεται η Μάγδα Κεπεσίδου, σημείωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, τερμάτισε στην πρώτη θέση του δευτέρου προκριματικού ομίλου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ, που διεξάγεται στο αθλητικό κέντρο Avant Garde στην Καρδία Θεσσαλονίκης!


Η ελληνική ομάδα, μετά τις χθεσινές νίκες επί της πολωνικής Ρεφλέξ Βολγκσβάγκεν και της ολλανδικής Πάκσοφτ Κάμελοτ, επικράτησε σήμερα της ισπανικής Αλχεθίρας με 2-0 (9-8, 17-13) και των Beach Girls από την Ουγγαρία με 2-1 (4-8, 19-16, 7-6) και εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 10:00 το πρωί την ολλανδική Γουέστ Σάιτ, η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου.

Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης η πρώτη του πρώτου ομίλου, Agenda Girls θα παίξει την ίδια ώρα με τη δεύτερη του δευτέρου ομίλου, Πάκσοφτ Κάμελοτ από την Ολλανδία. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00 και ο μικρός τελικός στις 15:00.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και ο ΓΑΣ Κιλκίς Αcropolis κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 11:00 την κάτοχο του τίτλου, Ντετόνο Ζάγκρεμπ από την Κροατία. Στον άλλο ημιτελικό η Πάκσοφτ Κάμελοτ από την Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την ίδια ώρα την Εκατερίνονταρ από τη Ρωσία. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 18:00 και ο μικρός τελικός στις 16:00.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου