Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Νίκη για τον Έβρο Σουφλίου στην Ορεστιάδα

Σε φιλική αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας, ο Έβρος Σουφλίου επικράτησε με 4-1 του τοπικού Ορέστη.


Η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ σε είκοσι τρία λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 7' ο Μερτίκας άνοιξε το σκορ, στο 19' ο Ζιγκερίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ευφραιμίδης έκανε το 0-3. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Σκερλετίδης μείωσε σε 1-3, αλλά στο 45' ο Ζιγκερίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κεσούδης, με βοηθούς τους κ. Δαλή και Χαραλαμπίδη.

Ορέστης Ορεστιάδας: Δερνεξής (45' Καλφόπουλος), Σαραγλίδης, Βλασίδης (60' Αλεξακούδης Π.), Πετρόπουλος, Ζαχαρνούδης, Καϊσίδης (45' Δερνεξής Σ.), Μεμούρης (60' Μπαλάκης), Παπαγιαννίδης, Μπακιρτζής, Νικολαϊδης (45' Στεφανίδης), Σκερλετίδης (60' Αλεξακούδης Γ.)

Έβρος Σουφλίου: Λουκίδης, Ζαγκλιβέρης (58' Πουλιλιός), Αντωνιάδης Γ. (66' Αντωνιάδης Μ.), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης (58' Χιζανισβίλι), Αβογιάν (45' Ναθαηλίδης), Ευφραιμίδης (66' Ζάχος), Μερτίκας (45' Μπάμιος), Λίτσκας (58' Κυλιτζίδης), Ζιγκερίδης (45' Κουτσούλας)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου