Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Aναβλήθηκαν οι δύο αγώνες της Γ.Ε.Α. το Σαββατοκύριακο

Mε τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.


Οι δύο εντός έδρας αναμετρήσεις της Γ.Ε.Α., που ήταν προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο, και συγκεκριμένα ο εξ αναβολής αγώνας της 13ης αγωνιστικής με τον Μακεδονικό το Σάββατο, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω πένθους για την απώλεια του προέδρου της Γ.Ε.Α. Στέργιου Δημούδη και ο αγώνας αυτής της αγωνιστικής με τη Νίκη Αιγινίου την Κυριακή, αναβλήθηκαν το μεσημέρι από την Ε.Ο.Π.Ε. (όπως επίσης και μία αναμέτρηση της Α1 Γυναικών, τρεις της Α2 Ανδρών και δύο της Α2 Γυναικών), λόγω αδυναμίας μετακίνησης των σωματείων εξαιτίας του απεργιακού κλοιού των αγροτών στο Εθνικό Δίκτυο. Επίσης, από τον όμιλο της Γ.Ε.Α., αναβλήθηκε και η αναμέτρηση της Ε.Α. Λάρισας με τον Πήγασο Πολίχνης.
΄
Όσον αφορά τις αναμετρήσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν κανονικά το Σαββατοκύριακο, η τρίτη της βαθμολογίας Ελπίδα Αμπελοκήπων αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Σ. Γιάννενα, η Α.Ε. Κομοτηνής φιλοξενείται από το Νέστορα, ο Α.Ο. Σερρών κοντράρεται με τη Χ.Α.Ν.Θ. και η Ένωση Τούμπας υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών έχουν ως εξής:

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

18:00, Ιωαννίνων: Α.Σ. Γιάννενα-Ελπίδα Αμπελοκήπων (Κουτσής-Σακελλάρης)
18:00, Σερρών: Α.Ο. Σερρών-Χ.Α.Ν.Θ. (Δήμου-Στεργιόπουλος)
18:30, ΜΕΝΤ: Ένωση Τούμπας-Αίας Ευόσμου (Σταυριανίδης-Δημητρίου)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

18:00 Βότση: Νέστωρ-Α.Ε. Κομοτηνής (Ισκάς-Μπέλλος)

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ

Γ.Ε.Α.-Μακεδονικός (εξ αναβολής 13ης αγωνιστικής)
Γ.Ε.Α.-Νίκη Αιγινίου
Ε.Α. Λάρισας-Πήγασος Πολίχνης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου