Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Θύελλα Κυπρίνου-Ακρίτας Νέας Βύσσας 3-2

Η Θύελλα Κυπρίνου επικράτησε με 3-2 του Ακρίτα Νέας Βύσσας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό της συνάντησης με τον Ζέλιο και στο 25' ο Μίμης Κοτζά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 44' ο Θεοχάρης μείωσε σε 2-1 και στο 65ο λεπτό ο Ζέλιος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Κυπρίνου. Στο 70' ο Παντσίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σακιζλή στο 88'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σημίδης με βοηθούς τους Καγούδη και Τουντζιαράκη.

Την επόμενη αγωνιστική η Θύελλα Κυπρίνου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ασπίδα Θουρίου (10/10, 16:00), ενώ ο Ακρίτας Νέας Βύσσας θα φιλοξενήσει τον Ορφέα Δικαίων (10/10, 16:00).

Θύελλα Κυπρίνου: Κοτζά Χ., Γκαγκαβουζίδης, Κοτζά Μ., Μουτάφης, Σταματίου, Κύρου, Τσελεμπής, Τοπούζης, Ζέλιος, Σιώπης, Θυμιούδης

Ακρίτας Νέας Βύσσας: Πούσκας, Τσακίρης, Κουρτίδης, Αλεξούδης, Τζότζολας, Αραμπατζής, Θεοχάρης (60' Χατζής), Παντσίδης, Γκεργκίδης, Λαμπίδης, Σακιζλής

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου