Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παναχαϊκή

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Γεροθόδωρος και Φραγκάκης.


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από τον έκτο του βαθμολογικού πίνακα, Παμβοχαϊκό. Ο Εθνικός προέρχεται από τη νίκη στο τάι μπρέικ επί του Α.Ο. Ορεστιάδας, με την οποία προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κηφισιά), ενώ στο πρωτάθλημα ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από τον ΠΑΟΚ σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>.

Από την πλευρά της η ομάδα της Πάτρας προέρχεται από τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες. Η Παναχαϊκή βρίσκεται στη δέκατη θέση με 14 βαθμούς.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι πολύ καλή ομάδα και έχει δυναμική στα τελευταία ματς. Ήρθε η ώρα να μαζέψουμε βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα>>.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης ανέφερε: <<Δε μας κυνηγάει το αποτέλεσμα αλλά μας κυνηγούν οι υποχρεώσεις μας και οι προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει μετά τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων μας. Μας περιμένει δύσκολος αγώνας αλλά είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να κυνηγάς πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, αλλά όλη η ομάδα έχει δείξει πως μπορεί να ξεπερνάει τα όριά της>>.

Στον πρώτο γύρο ο Εθνικός κέρδισε με 3-2 σετ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, ενώ σε τρεις αγώνες με την Παναχαϊκή μετρά ισάριθμες νίκες.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου